جدیدترین کامیون ماک - اصفهان تخشا

جدیدترین کامیون ماک

شرکت آمریکایی ماک که از زیرمجموعه‌های صنایع سنگین ولوو است، به تازگی از کشنده نسل جدید آنتم رونمایی کرده است.

کامیون‌ها و کشنده‌ها، روی دیگری از صنایع خودروسازی هستند. آن‌ها هدفی متفاوت در جاده‌ها دنبال می‌کنند و به همین دلیل مقررات، الزامات و اولویت‌های متفاوتی در مقایسه با سایر خودروها دارند. با تمام این تفاسیر، خودروهای سنگین و مالکان آن‌ها مشکلاتی مشابه خودروهای سواری دارند و در این زمینه متمایز نیستند. در هفته گذشته، شرکت ماک در جریان نشست سالانه MGDS، از کشنده آنتم (Anthem) رونمایی کرد؛ کشنده‌ای که آمده است تا بخشی از مشکلات حمل و نقل سنگین طولانی‌مدت را برطرف کند.

ماک، حدود ۱۱۷ سال در ساخت انواع کامیون و کشنده سابقه دارد و از این نظر، فراتر  از بازیگران اصلی عرصه‌ی خودروسازی دنیا است. با این حساب، بازاری که در آن فعالیت می‌کند، به‌خوبی می‌شناسد. با نگاهی دقیق‌تر به جزئیات آنتم، می‌توان پی برد که این محصول جدید، شبیه یک هتل لوکس متحرک است و شباهتی به کشنده‌های دیگر این شرکت یا سایر برندها ندارد. بدنه‌ی خارجی آنتم به گونه‌ای طراحی شده است تا مصرف سوخت را به حداقل رساند و نسبت به محصولات فعلی، یک جهش بسیار خوب در زمینه‌ی آیرودینامیک باشد.

تاریخچه شرکت ماک

شرکت ماک Mack در سال 1900 توسط جک ، ویلیام و آگوستوس ماک تحت نام شرکت برادران ماک در بروکلین شهر نیویورک آمریکا تاسیس شد که یک شرکت صنایع سنگین آمریکایی است و از زیر مجموعه های ولوو به شمار می‌آید . شرکت فرانسوی رنو در سال 1990 ، ماک را خریداری کرد وبا ادغام آن در بخش صنایع سنگین خود ، رنو تراکس را تاسیس کرد . در سال 2001 شرکت سوئدی ولوو کلیه سهام رنو تراکس را خریداری کرد و مالکیت برند ماک نیز به ولوو واگذار شد . دفتر مرکزی ماک در شهر گرینزبورو ، در کارولینای شمالی ایالت متحده قرار دارد .

معرفی ماک آمریکایی جدید  (Anthem)

شرکت ماک در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد که ماشین سنگین (کلاس ۸) جدیدی را روانه بازار خواهد کرد. ماک آمریکایی جدید با نام Anthem  در سال ۲۰۲۰ رونمایی شد. نسل جدید کشنده‌ها با این محصول معرفی شد.

این محصول مخصوص بزرگراه طراحی شده است و دارای یک کابین روزانه یا دو محل خواب متفاوت است. طبق استانداردهای آیرودینامیکی ساخته شده. به طور معمول مدل ۶ در ۴ (۳ محور، ۲ پیشرانه) یا ۶ در ۲ (۳ محور، یک پیشرانه) نیز تهیه شده است. وزن کل بارگیری می‌تواند ۲۸ هزار کیلوگرم و در مدلی دیگر ۳۶ هزار کیلوگرم باشد. مهندسی برق و الکترونیک پیشرفته در ماک آمریکایی جدید برای کنترل راحت‌تر موتور، شاسی، بدنه و همچنین راحتی در تعمیر و نگهداری استفاده می‌شود.

در سال ۲۰۱۹، نسل جدید Bendix Wingman Fusion برای این سری کامیون و کشنده طراحی و تولید شد. با استفاده از رادار و دوربین برای ترمز اضطراری، خروج از خط و هشدارهای نقطه کور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ماک تمامی اجزای کامیون و کشنده را در کارخانه‌های خود می‌سازد (موتورها، سیستم انتقال قدرت، محورها و سیستم تعلیق) و به همین سبب طراحی یکپارچه آن باعث افزایش کارایش می‌شود.

ویژگی ها و مشخصات ماک انتم

از جمله ویژگی ها و مشخصاتی که ماک انتم دارد و شما نیاز است که به خوبی این ویژگی ها را بشناسید عبارت است از :

مشخصات فنی کامیون

موتوری که روی این نمونه کامیون باربری قرار گرفته است بین ۳۲۵ الی ۴۲۵  اسب بخار قدرت دارد. این موتور بین ۱۷۸۰ ۲۱۱۵ نیوتن موتور می ‌تواند گشتاور تولید کند. همچنین باید بدانید که این کشنده می ‌تواند بین  ۴۱۵ الی ۵۰۰ اسب بخار در فاصله ۱۹۷۹ تا ۲۵۲۲ نیوتن متر به بهترین نحو ممکن گشتاور تولید کند. گلگیرها و کاپوت های این نمونه از کشنده به صورت سه تکه تولید شده اند. این مسئله تعویض و تعمیر کردن کامیون را راحت تر نموده است.

این کامیون باربری مجهز به موتور ۱۳ لیتری می ‌باشد و ظرفیت تحمل بار آن حدود ۲۷ تن است. با داشتن بهترین امکانات از نظر مشخصات فنی شما باید بدانید که این کامیون یکی از بهترین کامیون های باربری به شمار می ‌رود. برای بالا رفتن از جاده ‌های کوهستانی این کامیون قدرت مناسبی از خود نشان می دهد. در هر یک از شرایط های سخت جاده‌ ای شما می توانید این کامیون را مورد استفاده قرار دهید.

مشخصات ظاهری کامیون باربری

کامیون باربری مورد نظر به دلیل زیبایی ظاهر مورد توجه بسیاری از رانندگان قرار گرفته است. برای این کامیون باربری، تخت خواب مدرن طراحی کرده اند. برای اولین بار جهت ایستادن رانندگان در این کامیون فضایی مشخص شده است. کابین کامیون به این صورت است که رانندگان اگر از روی صندلی بلند شوند دیگر سرشان به سقف کامیون نمی‌خورد. این یک مزیت مهم برای کشنده ماک انتم به شمار می ‌رود. در اطراف کامیون چراغ ها و همچنین جلو پنجره کامیون نوارهای فلزی به کار گرفته اند و. تزئینات خاصی که روی کاپوت به کار گرفته شده است روی زیبایی کامیون نقش زیادی دارد.

مشخصات سوخت کامیون

کمپانی ماک اعلام کرده که اصول آیرودینامیک برای این کشنده به کار گرفته شده است. این مسئله روی سوخت کامیون تا حد زیادی تاثیر دارد. در واقع آیرودینامیک این کشنده به صورت پیشرفته می باشد و مصرف سوخت را کاهش داده است. میزان مصرف سوخت این کامیون باربری نسبت به دیگر کامیون ها حدود ۳ درصد کمتر شده است. آینه‌های این کامیون را به گونه ‌ای طراحی کرده ‌اند که امکان دارد در نگاه اول برای شما عجیب باشد. اما از آنجایی که بهترین مکان را برای نصب آینه ها در نظر گرفته اند جریان هوایی که در قسمت آینه ها ایجاد می شود به بهترین نحو ممکن رد می‌گردد.

مشخصات کابین کامیون ماک

درون این کامیون باربری یک تلویزیون ۲۴ اینچ قرار داده ‌اند. کنترل های مربوط به تهویه هوا، پریز ۱۲۰ ولتی و یخچال تمام فولاد را درون کابین مشاهده می‌ کنید. یخچال تمام فولاد کابین راحتی و آسایش راننده را ۱۰۰% تضمین می‌ کند. به طور کلی شما باید به خوبی بدانید که ویژگی های کابین این کامیون باربری با بسیاری از دیگر کامیون ها قابل مقایسه نمی باشد. کمپانی ماک بهترین کابین را برای کامیون ها طراحی می کند تا رانندگان آسایش داشته باشند. ولی برای مدل آنتم سنگ تمام گذاشته و تمام ویژگی های مربوط به آسایش راننده را درون کابین فراهم کرده است. کابین این کامیون مجهز به تمامی تجهیزات مورد نیاز راننده است. راننده به راحتی می توانید تا چندین ساعت درون کابین استراحت کند.

مشخصات سیستم گیربکس

این نمونه کامیون باربری ماک انتم به دسته های کنترلی مجهز می باشد که روی پنل گیربکس آنها را قرار داده‌ اند. دسته های کنترلی کامیون بین اسپیلر و کامیون نصب شده است. بنابراین راننده بدون اینکه خم شود می ‌تواند به دسته ها دسترسی دقیق و مناسبی داشته باشد. درون این کامیون باربری پریز های برق زیادی برای درگاه های متنوع وجود دارد. راننده به راحتی می ‌تواند آنها را پیدا کند و استفاده نماید. مزیت ‌های این کامیون باربری مانند موتور قدرتمند و کم مصرف، طراحی آرگونومیک کابین، توان و نیروی بسیار عالی و مناسب موتور به عنوان اصلی ترین مزیت های کامیون شناخته می شود. تمامی این مزیت ‌ها موجب شده است که رانندگان جهت پیمودن مسیر طولانی و جا به جا کردن بار سنگین از این کامیون استفاده کنند.

مشخصات مربوط به پیشرانه کامیون ماک

برای این نمونه کامیون باربری پیشرانه ۱۱ لیتری دیزلی را فراهم کرده ‌اند. پیشرانه این کامیون ۴۲۵ اسب بخار قدرت دارد و گشتاور آن به ۲۱۱۵ نیوتن متر می رسد. پیشرانه دیزلی این کامیون ۱۳ لیتری است که قدرت آن ۵۰۵ اسب بخار می باشد .دو پیشرانه این کامیون به گونه ای طراحی شده است که سرویس و نگهداری از آن بسیار ساده می باشد. پوشش دو تکه ای را روی پیشرانه به کار برده ‌اند تا به راحتی راننده بتواند اقدام به تعمیر و سرویس کامیون نماید.

دریچه ورودی جدیدی که روی این کامیون نصب شده کمک می کند که کشنده بعد از استارت زدن گرم شود. در واقع بعد از استارت زدن در دمای بسیار پایین به دلیل دریچه ورودی کشنده، سریعا گرم خواهد شد .دو پیشرانه موجود در این این کامیون باربری ماک انتم همراه با گیربکس ۱۲ ساعت طراحی شده است. این کامیون اتوماتیک و دستی می باشد. عملکرد آن به این صورت است که رایانه ابتدا سرعت کامیون را اندازه گیری می کند و سپس دنده صحیح را انتخاب می نماید. گیربکس های ۱۳ و ۱۴ سرعت را برای طراحی این نمونه کامیون باربری در نظر گرفته اند.

خرید قطعات کامیون ماک از شرکت اصفهان تخشا

یکی از دغدغه های اصلی رانندگان کامیون های ماک مربوط به خرید قطعات یدکی با کیفیت این ماشین سنگین است. شرکت اصفهان تخشا در همین راستا با تولید واتر پمپ ماک با بهترین متریال ساخت، قدم  بزرگی را در این راستا برداشته است و دغدغه ی بسیاری از صاحبان این ماشین سنگین را برطرف کرده است. شما می توانید برای مشاهده محصولات تولید شده در این شرکت به وبسایت اصفهان تخشا مراجعه کنید.

همچنین برای کسب اطلاعات شما برای خرید قطعات کامیون ماک با شماره  ۰۳۱۳۳۲۰۴۷۴۵  در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری :
چقدر این مقاله رو دوست داشتید؟
5/5